Door heel Nederland
+31 6 145 428 02

Veelgestelde vragen

Hulp bij uw keuze

Veelgestelde vragen

Voor de kosten van een schuifwand kunt u het beste een gratis offerte aanvragen bij ons. Dan zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur een offerte op maat ontvangt!

Bij TMSchuifwanden wordt de schuifwand compleet geleverd, dat houdt in: uw profielen voor de zijkanten, tochtborstels, handgrepen en meeneemsysteem. 

Als uw ondergrond NIET waterpas ligt, adviseren wij u een fundering te leggen. Dit zorgt ervoor dat de glazen panelen beter schuiven, tevens zal dit een strakkere look opleveren. 

Onder normale omstandigheden is de levertijd 4 -5 weken. 

Ja, het is mogelijk om de schuifwanden zelf af te halen bij onze werkplaats te Rijssen. 

De standaard glazen schuifpanelen zijn 820 mm 900 mm 980 mm breed. Uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren. Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan!

Bij TMSchuifwanden kunt u contant na aflevering betalen of ter plekke overmaken. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de factuur binnen 24 na betaling wordt verstuurd.

Ja, wij beschikken over een enthousiast montage team die u graag helpt bij het monteren van uw glazen schuifwanden.
U heeft op onze schuifwanden 10 jaar fabrieksgarantie. 

TMSchuifwanden levert veiligheidsglas dat 10 mm dik is.

De schuifwanden kunt u uiteraard ook zelf monteren. Wij zorgen ervoor dat u een duidelijke en eenvoudige montagehandleiding ontvangt.

Bij TMSchuifwanden kan een schuifwand onder een aluminium veranda, houten overkapping, pergola of tuinhuis geplaatst worden.

Wij leveren ALL-IN, zonder haken en ogen!

Chat openen