Door heel Nederland
+31 6 145 428 02

Algemene voorwaarden

Voorwaarden


Wat voor voorbereidingen dien ik te treffen aan mijn overkapping wanneer men een schuifwand komt plaatsen?


– Wij zouden graag willen dat er geen obstakels zij. Dat houd in een lounge set bloemen etc. de de grond moet ook vrij zijn van obstakels


Hoe/wanneer en binnen welke termijn kan ik mijn bestelling herroepen?
• Er is 7 kalenderdagen herroepingsrecht op bestellingen van toepassing indien er geen producten u op maat zijn gemaakt.

Hoe annuleer ik mijn bestelling nog voor levering?
• Stuur een bericht naar de klantenservice via de contactpagina indien u de geplaatste bestelling wilt annuleren en deze nog niet geleverd is. Voeg in uw bericht het offertenummer, reden van annulering (niet verplicht) en uw naam toe. Nadat onze klantenservice de bestelling heeft geannuleerd, ontvangt u hiervan een bevestiging.

Wat is er WEL en NIET inbegrepen bij de standaard montage van TMschuifwanden?
Wel inbegrepen:
– Het gehele standaard montage van een glazenschuifwand

Niet in begrepen:
– Slijpen en terugzetten van tegels
– Openbreken van funderingen
– Wortels in de grond verwijderen


Overige informatie

Garantie
Een goede investering en zorgeloos genieten door de 10 jaar fabrieksgarantie, onverminderd de wettelijke rechten van de consument op alle onderdelen van de product die aangeboden word op onze website. De wettelijke garantie houdt in dat uw product na aankoop datgene doet en moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
Let op: Wij verzoeken u om binnen 7 dagen na montage / levering aan te geven dat er een onderdeel defect is.
Stromschade
Indien uw product stormschade heeft opgelopen, neem dan contact op met uw verzekering. Stormschade zoals bijvoorbeeld het vallen van een baksteen op een TMschuifwand product valt buiten de garantie.
Fundering glazenschuifwand
U dient de fundering van uw bestelling zelf te verzorgen wanneer u deze niet bij uw aankoop heeft. Bij de fundering van de glazen schuifwanden is het van belang dat deze waterpas ligt om kieren te voorkomen en TMschuifwanden plaatst bij bestaande fundering de glazen schuifwand op deze ondergrond, maar is niet verantwoordelijk voor mogelijke kieren die zichtbaar zijn doordat de fundering niet waterpas ligt.

Chat openen